Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Shakira și copiii ei sărbătoresc primul Crăciun departe de Gerard Pique în Dubai

Shakira și copiii ei s-au bucurat de primul lor sezon de vacanță fără Gerard Pique în deșertul arab din Dubai.

Acest Crăciun 2022 este departe de a fi pentru Shakira la fel ca în anii precedenți, din cauza divorțului de partenerul ei de lungă durată, Gerard Pique, tatăl celor doi copii ai ei, Milan și Sasha. În acest an, copiii cuplului au petrecut sărbătorile departe de Pique, iar cântăreața a ținut să explice motivul acestei alegeri.

Shakira a făcut recent o excursie în Dubai, unde ea și cei doi copii ai săi își petrec Crăciunul. Ea a distribuit pe Instagram o fotografie în care ține în brațul drept o pasăre dresată, împreună cu legenda: “În deșert, în căutarea serenității în acest Crăciun.” Ea intenționează să rămână în Dubai până pe 30 decembrie, când îi va înapoia pe copii tatălui lor pentru a putea sărbători împreună Revelionul, transmite marca.com.

Fostul cuplu a avut o neînțelegere cu privire la momentul în care copiii ar trebui să se alăture Shakirei în Miami

Diverse instituții media au afirmat că fostul cuplu a avut o neînțelegere cu privire la momentul în care copiii ar trebui să se alăture Shakirei în Miami. Ea intenționa ca aceștia să se mute pe 5 ianuarie, în timp ce Gerard Pique dorea să aștepte până după parada de Trei Regi din Barcelona.

Shakira a decis să se mute în Statele Unite împreună cu copiii ei, conform unei înțelegeri încheiate cu Gerard Piqué.

“Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul”

Shakira s-ar fi mutat la Miami împreună cu copiii ei, după ce ea și Gerard Piqué au decis să se despartă. Fostul cuplu se pare că a elaborat un plan în ceea ce privește îngrijirea fiilor lor Milan și Sasha, eliberând o declarație comună pentru TMZ în care se afirmă: “Am semnat un acord de custodie. Singurul nostru obiectiv este să le oferim copiilor noștri cea mai mare siguranță și protecție și sperăm că își pot continua viața într-un mediu sigur și calm”.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Shakira se pregătește să părăsească Barcelona și să se mute la Miami în anul care urmează, împreună cu copiii ei. Ea are o familie deja stabilită acolo și a pus capăt relației sale de 11 ani cu starul Barcelonei Gerard Pique în luna iunie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Cupa Mondială FIFA 2010 și au început să se întâlnească ulterior.

Shakira și-a exprimat faptul că actuala despărțire a fost cea mai dificilă perioadă cu care s-a confruntat vreodată, într-o discuție cu revista Elle, în septembrie: “Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt în atenția publicului și pentru că despărțirea noastră nu este ca o despărțire obișnuită”, a spus ea.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR