Semnul pe care Iulia Vântur îl aștepta dintotdeauna. Cum a fost surprins recent Salman Khan. FOTO

19.01.2020, 15:27
Semnul pe care Iulia Vântur îl aștepta dintotdeauna.

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan este una discretă, însă fosta prezentatoare TV este surprinsă deseori în compania actorului. Mai mult decât atât, acesta a făcut recent un gest care dă mult de înțeles.

Semnul pe care Iulia Vântur îl aștepta dintotdeauna

Sora lui Salman, Arpita, a postat pe o rețea socială prima fotografie cu actorul și nepotul său, Ayat. În imagine, Khan se află alături de mama lui și îl ține pe micuț în brațe.

„Nu este nimic pe lume care mă sperie și singurul motiv este că te am pe tine alături și nu ai lăsa să mi se întâmple ceva rău. Acum Ayat a fost binecuvântat cu aceeași siguranță. Brațele tale sunt trimise de Dumnezeu. Copleșită și recunoscătoare, vă mulțumesc ție și mamei”, a scris sora actorului indian. 

Nepotul său a venit pe lume pe 27 decembrie 2019, exact de ziua actorului, care a sărbătorit alături de familie, cât și de iubita sa, Iulia Vântur. 

 

View this post on Instagram

 

There’s nothing in this world that scared me & the only reason was I knew I had you by my side & you would never let anything happen to me. Now ayat has been blessed with the same security. These hands are god sent.Overwhelmed, grateful & thankful for @beingsalmankhan & my amazing mom @salmakhan1942 two people who only have love to give.

A post shared by Arpita Khan Sharma (@arpitakhansharma) on