Secretul lănţişorului cu trei inimioare, dovada că Luiza Melencu e în viaţă! Lovitură pentru anchetatori

29.09.2019, 22:14
Secretul lănţişorului cu trei inimioare, dovada că Luiza Melencu e în viaţă! Lovitură pentru anchetatori
Dovada ca Luiza Melencu e in viata. Secretul lantisorului cu trei inimioare

Familia fetei crede că are dovada că Luiza Melencu e în viaţă şi susţine că lipsa unor obiecte ale acesteia dintre probele anchetatorilor este dovada clară în acest sens. Teoria că tânăra a fost traficată alături de Alexandra Măceşanu prinde tot mai mult contur pentru mama Luizei.

Dosarul Caracal a ajuns într-un punct mort, iar procurorii încearcă din răsputeri să găsească adevărul. Gheorghe Dincă a devenit din ce în ce mai puţin comunicativ cu poliţiştii, iar mărturia cuscrului acestuia din urmă cu câteva zile a aruncat în aer ancheta: bărbatul susţinea că tinerele ar fi fost traficate în străinătate.

Dovada că Luiza Melencu e în viaţă: lănţişorul cu trei inimioare!

Mama Luizei Melencu e din ce în ce mai convinsă că fiica ei nu a fost ucisă şi că anchetatorii încearcă să dea un verdict la îndemână în loc să caute adevărata pistă a dispariţiei acesteia. Monica Melencu a vorbit despre secretul lănţişorului cu trei inimioare, care nu s-a găsit acolo unde Gheorghe Dincă a susţinut că le-ar fi omorât pe fete. Este proba că Luiza Melencu nu ar fi murit.

Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă.

În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu, conform Wowbiz. O adevărată lovitură pentru anchetatori, aşa cum este şi aceea legată de găsirea telefonului Luizei.

Telefonul Luizei, activ la Arad! “Acum pot fi contactată”

Tot mama acesteia a dezvăluit că mobilul se află la Arad! Conform femeii, procurorii nu ar fi luat măsurile necesare pentru a-l recupera.

Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: ‘Acum pot fi contactată. Sunt disponibilă. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată. Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic”, a afirmat Monica Melencu pentru Antena 3.

Se putea pierde în tonele de haine găsite în curtea lui Gheorghe Dincă?

Detaliul legat de lănţişorul cu trei inimioare al Luizei Melencu este unul cât de poate de complex. La începutul anchetei, în curtea lui Gheorghe Dincă era un adevărat haos.

Procurorii au adus excavatoare pentru a căuta în gropile cimentate, dar şi pentru a ridica tonele de fier. În ceea ce priveşte hainele şi alte obiecte ce ar fi putut aparţine Luizei Melencu, Alexandrei Măceşanu, dar şi altor persoane de sex feminin, lucrurile erau extrem de complicate. Asta pentru că s-au găsit peste două tone de haine! Procurorul şef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, vorbea despre haosul descoperit.

Nu pot să vă descriu. Sunt copaci, sunt animale, sunt lucruri aruncate unele peste altele, sunt camioane de haine vechi, care trebuie luate la mână și analizate, sunt gropi, nu știu de ce săpate. A fost atelier auto aici. Sunt lucruri îngrămădite, obiecte care nu ar avea ce să caute acolo.

Vă dau un exemplu: o bârnă de lemn suspendată pur și simplu. Sunt lucruri care trebuie analizate, cercetarea la fața locului trebuie făcută în condiții legale. E o groapă plină cu haine vechi, nu se pot face procente (câte haine de damă, câte de bărbat – n.r.). Sunt cercetate pe rând gropile, dar e un efort maxim, se prelucrează probe. Zona poate fi contaminată, ca atare trebuie să fim foarte atenți”, susţinea procurorul Hosu, conform HotNews.

Aşadar, într-un astfel de loc plin de haine vechi şi alte tone de lucruri nefolositoare, un lănţişor cu trei inimioare s-ar fi putut pierde extrem de uşor. Cum însă anchetatorii nu au descoperit obiectul de la gâtul Luizei, familia Melencu speră în continuare într-o minune şi este extrem de convinsă că fata a fost scoasă din ţară în scopul exploatării ei sexuale.

CITEȘTE ȘI: Modelele de videochat au un nivel de stimă de sine ridicat

citește și...