Categorii: Emisiuni TV Kanal D

Scandal monstru la Survivor România! De ce s-au certat concurenții

Deși Survivor România abia a debutat pe micile ecrane weekendul trecut, un scandal monstru a izbucnit între concurenți, după ce Augustin Viziru s-a accidentat. 

Andrei de la echipa Războinicilor l-a atacat dur pe Mihai Onicaș, despre care a spus că se preface în timpul filmărilor. 

Scandal monstru la Survivor România

„Ce vorbeam cu toții și ce nu mi-a plăcut. Nu înțeleg atitudinea lui Mihai. Pe interviuri și când suntem la ceremonie afișează o față.. mi se pare un om cu două fețe, cel puțin așa l-am perceput eu.”, a spus Andrei din echipa Războinicilor.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Nici Cristina Șișcanu nu a scăpat de comentarii acide din partea rivalilor din emisiune

„Cristina a zis una în timpul jocului, dar acolo, însă a schimbat-o. Pe interviuri și la ceremonie încearcă să își aleagă cuvintele, să fie ok, se coordonează foarte bine, astfel încât să aibă o imagine bună, diplomatică, iar când suntem în joc sare ca un vulcan, explodează de parcă ai spune că vrea să te ia la bătaie.”, a mai spus Andrei.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”