Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Sanda Ladoși, despre copiii săi. ”Ei rămân în urma mea și este foarte important cum rămân”

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre cei doi copii ai săi, Ioana și Bogdan, pe care îi are din căsnicia cu Ștefan Tache. Artista a dat detalii despre cei doi moștenitori ai săiu ș despre educația pe care încearcă să le-o dea. ”Ei rămân în urma mea și este foarte important cum rămân”, a spus vedeta.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. În plan personal, artista are doi copii, Ioana și Bogdan, din mariajul cu Ștefan Tache. Ioana (13 ani) și Bogdan (15 ani) sunt elevi la Școala Franceză din Capitală.

Despre cei do copii ai săi și despre educația pe care încearcă să le-o dea acestora a vorbit Sanda Laedoși în cadrul unui nterviu pentru click.ro.

Sanda Ladoși, despre copiii săi. ”Sunt o mamă care le repetă un lucru de 200 de ori pe zi, fără rezultate de multe ori”

„Copiii sunt esența vieții mele. Mi-am dorit foarte tare să devin mamă. Îmi acord, cât mai mult timp pentru ei, am această posibilitate, pentru că nu toți părinții pot să fie în permanență lângă copii. Ei rămân în urma mea și este foarte important cum rămân. Sunt o mamă care le repetă un lucru de 200 de ori pe zi, fără rezultate de multe ori. Sper să vină momentul când vor fi suficienți de mari și de înțelepți și vor înțelege că le vreau binele și vor spune că acel ceva pe care eu am încercat să îl implementez în cap, încă din copilărie, a fost pentru binele lor. Știu cu siguranță că toate vorbele mele de acum le vor folosi mai târziu”, a detaliat Sanda Ladoși.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Copiii mei sunt mari acum, dar le repet cel mai des să se spele pe mâini, să își facă ordine în cameră pentru că și asta este o problemă la noi acasă. Ei îmi mai zic ”mamă, tu ești singura, îți dai seama, ești singura mamă care insistă pe așa ceva” și eu le zic ”da, așa o fi, nu cred, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau ca la voi în cameră să fie bine””, a adăugat artista.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR