”Să̆rmani frustrați”. Selly a explodat pe rețelele de socializare. Ce l-a enervat pe vlogger

06.04.2022, 22:29
”Să̆rmani frustrați”. Selly a explodat pe rețelele de socializare. Ce l-a enervat pe vlogger
Selly, amendă usturătoare după cheful de ziua lui. Poliţia a aflat de pe Instagram de petrecere

Selly a răbufnit în mediul online, după ce haterii din mediul online i-au dorit răul atunci când a fost infectat cu noul coronavirus. Vloggerul a ținut să-i pună la punct pe răutăcioși. ”Tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva…Atâta ură degeaba”, a spus vloggerul.

Selly a avut o reacție explozivă la adresa fanilor din mediul online. Celebrul vlogger se confruntă cu un val de hate pe rețelele de socializare.

În urmă cu o săptămână, acesta a fost infectat cu noul coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că postarea legată de infectarea cu Covid-19 i-a adus un val de hate. O parte dintre internauți  i-au dorit răul celebrului vlogger.

”Tot sărmani frustrați rămân”

”Acum știți cum e săptămâna a trecut, eu m-am făcut bine, m-am pus pe picioare, dar ăștia tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva…Atâta ură degeaba. Când te uiți așa la ei sunt foare respectabili, le-ai ceda locul în metrou dacă i-ai vedea și când vezi cum se comportă în mediul online, în spatele unei tastaturi, e ceva rău de tot”, a mărturisit Selly pe rețelele de socializare.

Selly a fost infectat cu COVID-19 și a dezvoltat o formă destul de gravă a bolii. A avut frisoane, dureri mari în gât, iar lucurile au devenit insuportabile în momentul în care a realizat că temperatura i-a ajuns la 40 de grade.

Selly a fost transportat de urgență la spital

”Am Covid-19. M-a luat o durere în gât, o dificultate la înghițire, gâtul iritat maxim și pe la 7 m-au luat niște frisoane. Stăteam cu geaca pe mine și căldura dată la maxim. Am făcu.t febră 40 de grade, am sunat la Salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii, am primit un telefon.

Era Salvarea care ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă atât i-a luat să ajungă…eram deja mort, ceva rău. Sunt pozitiv, am o formă nasoală de Covid. Eu sunt vaccinat, dar uite că s-a întâmplat fix acum când aveam multă treabă. N-am mai fost atât de distrus și atât de slăbit fizic, ca și organism… Este groaznic!”, a mărturisit Selly pe rețelele de socializare.

citește și...