Categorii: Știri

S-a aflat adevărul: ce i-a spus Dan Alexa lui Prodanca la scurt timp după ce a încasat o palmă

Anamaria Prodan și Dan Alexa sunt în centrul atenției, după ce sâmbăta trecută (13 iulie), au oferit un scandal gratuit la finalul meciul Astra Giurgiu – Fc Botoșani.

S-a aflat adevărul: ce i-a spus Dan Alexa lui Prodanca la scurt timp după ce a încasat o palmă

Impresara a avut o criză de nervi și a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce îi dădea o palmă zdravană lui Dan Alexa, antrenorul echipei Astra Giurgiu.

Se pare că motivul gestului soției lui Reghe ar fi fost gelozia. Cei doi ar avea o relație ascunsă, iar Prodanca a luat foc când a văzut că Alexa era așteptat în parcare de o brunetă sexy, pe nume Andrada.

La câteva zile de la incident, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea lui Măruță, unde a ținut să lămurească ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Dan Alexa. Vedeta tv a dezvăluit ce i-a spus acesta la scurt timp după ce primise o palmă de la ea.

‘Eu reprezint omul asta. Eu am facut performanta cu omul asta… oamenii astia n-au simtit in viata lor ce am simtit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucatori vanduti. M-a prins de mana si mi-a zis: ‘Hai, te rog eu mult’. Mi-a zis si Laur ca nu este normal asa ceva, ca trebuie sa am o conduita. Asta sunt! Imi asum toate greselile’, a declarat Prodanca, la Pro Tv.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De altfel, Anamaria Prodan a spus încă o dată de ce s-a certat cu Alexa și că regretă cele întâmplate.

‘Cand vreau sa fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discutii. A fost vorba de un transfer nereusit, mai multa lume mi-a reprosat ca e vina mea. Am avut o discutie, nu mi-a convenit ceva, am intrebat inca o data, s-a indarjit si cumva m-a provocat… nu se astepta nimeni la asa ceva. Normal ca imi este rusine. Chiar daca sunt impulsiva, nu este o chestie normala. Asa sunt, vulcanica. Recunosc ca mi-am aparat antrenorii si jucatorii mai aprig decat aici.’, a mai adăugat impresara.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR