Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Roxana Ciuhulescu se pregătește să se mute în casă nouă. ”Am fost extrem de ocupați, îngrijorați, stresați, că nu s-au potrivit toate cum am crezut noi”

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, se pregătește să se mute în casă nouă, alături de familia sa. Vedeta a dat câteva detalii despre noua sa locuință. ”Am fost extrem de ocupați, îngrijorați, stresați, că nu s-au potrivit toate cum am crezut noi”, a spus Roxana Ciuhulescu la un post de televiziune.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

Vedeta și familia sa se pregătesc să se mute în casă nouă cât de curând. Roxana Ciuhulescu a dat detalii în acest sens în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Roxana Ciuhulescu se pregătește să se mute în casă nouă. ”Am locuit în chirie cinci ani de zile”

 

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Abia așteptăm să ne mutăm în casa noastră. Nu e deloc simplu, în ultima vreme am fost extrem de ocupați, îngrijorați, stresați, etc, că nu s-au potrivit toate cum am crezut noi. Dar vorba aia, nu construim case în fiecare zi și mai avem dreptul să și greșim”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit spynews.ro.

”Am locuit în chirie cinci ani de zile, ne hotărâsem practic să cumpărăm casa unde am stat cu chirie până acum, dar dintr-o dată proprietata s-a răzgândit, ne-a anunțat acum 2-3 luni de zile că nu mai vrea să o vândă, drept pentru care ne-a schimbat complet planurile. Am pornit ulterior în căutarea unei case, pe care să ne-o permitem, să ne placă, să fie aproape, să îndeplinească toate condițiile cerute de noi… E o căsuță nu foarte mare, nu e nici foarte mică, e o casă pe pământ. E o casă pe care ne-o permitem și pentru care am muncit, ne-am făcut speranțe, iluzii, am visat la ea. Suntem pregătiți”, a adăugat vedeta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR