Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Roxana Ciuhulescu s-a mutat în casă nouă. ”După 5 ani de stat cu chirie, am decis că e timpul să avem căsuța noastră”

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, este în culmea fericirii. După cinci ani de stat cu chirie, Roxana Ciuhulescu și familia sa au reușit să se mute în casă nouă.  ”După 5 ani de stat cu chirie și în niște vremuri tulburi din punct de vedere economic, noi am decis că e timpul să avem căsuța noastră”, a spus vedeta.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Vedeta și familia sa s-au mutat de curând în casă nouă, după cinci ani în care au stat în chirie. Roxana Ciuhulescu a dat detalii despre nouia locuiință a familiei sale și a publicat și câteva fotografii cu casa pe contul său de pe o rețea de socializare.

Roxana Ciuhulescu s-a mutat în casă nouă.  ”Mică, dar cu multă iubire”

”Știi, este momentul ăla când nu-ți găsești încă nădragii sau ciorapii, îți încălzești supa în ibric sau îti dai seama că prosoapele pe care le pusesei în nu știu care sac sau într-o cutie cu alte cârpe nu mai știi unde le-ai pus. Mda, dar merită compromisul! Ne chinuim puțin la inceput, dar lucrurile se vor așeza. Speram nu la Craciun! 😂 Suntem bucuroși și liniștiți pentru că în sfârșit avem căminul nostru. După 5 ani de stat cu chirie și în niște vremuri tulburi din punct de vedere economic, noi am decis că e timpul să avem căsuța noastră. Mică, dar cu multa iubire.  Jur că în ultima lună n-am mai avut nevoie de sală, am facut cardio intens sus-jos pe scări, am întărit mușchii spatelui prin cărat cutii și saci, ba chiar am slăbit. Într-o zi am fost și în vizita la dr. ortoped pentru o porție de antiinflamator, spatele îmi cedase. Dar iarăși zic, a meritat tot efortul”, a povestit Roxana Ciuhulescu în mediul online.
”Și cum casa era jumăte plină de saci și cutii (vedem ca optimistul, întotdeauna partea plina a paharului 😅, aveam nevoie și de mobilă. Am decis să achiziționăm mobilă românească, am găsit un pat extraodinar din care nu-mi ies picioarele :)), cu saltea ortopedica extraodinară (mai ales că de la atata cărat, în curand arătam ca un dromader 🐪), am mai gasit mobilă de living superbă si cu design tineresc, dar și dulapuri înalte, luminoase și frumoase. Oamenii de acolo au avut răbdare cu noi, ne-au ascultat doleannțele, ne-au suportat schimbările (căci ne-am sucit că nu se potriveau anumite piese) și ca s-au grăbit să ne aducă mobilă de peste tot din țară, nu am stat saptamani întregi să așteptăm dupa ea. Mda, sunt de nota 10 și le mulțumesc! 👏 Mereu am fost recunoscătoare și mă înclin și în fața prietenilor noștri (știu ei bine care) că au venit, ne-au ajutat și au pus osul la treabă alaturi de noi, chapeau! Prietenii la nevoie se cunosc 😁”, a adăugat vedeta.
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important