Repetiții intense și yoga înainte de ultima etapă înainte de marea finala ”X Factor”, sezonul 9     

10.12.2020, 12:37
Repetiții intense și yoga înainte de ultima etapă înainte de marea finala ”X Factor”, sezonul 9      
Repetiții intense și yoga înainte de ultima etapă înainte de marea finala ”X Factor”, sezonul 9     

Marea finală ”X Factor” sezonul 9 este cu un pas mai aproape! Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care vor trece astăzi și mâine, de la ora 20.30, la Antena 1, prin dueluri, ultima etapă înainte de finală.

Pentru această etapă, mentorii s-au întâlnit cu grupele lor și au repetat, iar concurenții au primit nu doar îndrumare muzicală. Loredana a fost cea care i-a dus pe Eden Loren, Adrian Petrache, Iulian Selea la yoga. ”Am simțit nevoia să îi învăț un secret care îi va ajuta toată viața, să îi disciplineze, să îi focuseze, să îi ajute să își depășească stările de anxietate, de emoții, să le distrag puțin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus jurata X Factor.

Ștefan Bănică a repetat neîncetat alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi, cărora a încercat să le insufle încredere. ”Noi ne jucăm cartea noastră: Emoția, tinerețea, prospețimea! Nu cel sau cea care cântă cel mai bine va câștiga, ci cel care reușește să transmită cel mai bine! Și cred că X Factor-ul de anul acesta este aici, în această grupă!”, a spus Ștefan Bănică.

Ce au declarat Florin Ristei și Delia despre grupele lor

Și Florin Ristei, care este mentorul grupurilor, sarcină considerată cea mai grea de către jurații ”X Factor”, se declară mulțumit de ceea ce a reușit să facă alături de Tiny Tigers, Super 4 și gemenele Conta. ”Sunt foarte mândru de toate cele trei grupuri pe care le am anul acesta la X Factor! Cred că oricare dintre ei, dacă ar ajunge în finală, ar face o figură frumoasă!”, a spus Ristei.

De partea cealaltă, Delia, care este mentorul categoriei Mixt, alături de care a mai câștigat de două ori, mizează pe spectacol. ” Vorbim despre categoria grea, de care toată lumea se teme! Atuul vostru este că stați bine pe voci, când închizi ochii și asculți, e spectacol! Sunteți fantastici, cu toții meritați să fiți în finală!”, le-a spus jurata celor trei concurenți din grupa sa – Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca.


În această seară, de la 20.30, la Antena 1, concurenții din fiecare grupă se vor duela, iar mentorului lor îi revine sarcina de a alege un concurent care va părăsi competiția. Vineri, de la 20.30, cei doi rămași în fiecare grupă se vor revedea în marea confruntare, la finalul căreia doar un concurent din fiecare grupă va trece mai departe în marea finală, ”X Factor” sezonul 9, care va avea lor vineri, 18 decembrie, de la 20.30, la Antena 1.

citește și...