Răzvan Lucescu, prima reacție după ce Ioan Becali l-a acuzat că ar putea fi swinger

18.01.2022, 15:20

Răzvan Lucescu, (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a oferit prima reacție, după ce Ioan Becali l-a acuzat în urma cu ceva vreme că ar putea fi swinger. După 11 ani, Răzvan Lucescu a oferit prima reacție cu privire la acuzațiile făcute de Ioan Becali. ”Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, spune antrenorul.

Invitat în emisiuniea lui Denise Rifai de la Kanal D, antrenorul i-a dat replica lui Giovani Becali.

În 2010, Ioan Becali l-a acuzat pe Răzvan Lucescu că ar fi swinger și că antrenorul ar participa împreună cu soția lui la partide de sex în grup.

Ioan Becali l-a acuzat în urmă cu ceva vreme pe Răzvan Lucescu că este swinger

„Răzvan, da, e swinger! El și Cristi Iancu, zis Kiki, de la federație. Și ăla, Verdeș, zis «Popo», fac grup de swingeri. De unde știu? Păi, vorbesc cu taximetriști, șefi de localuri, curve…, mai aud o bârfă”, a spus atunci Ioan Becali, într-un atac la adresa lui Răzvan Lucescu.

După 11 ani, Răzvan Lucescu a oferit prima reacție cu privire la acuzațiile făcute de Ioan Becali. Antrenorul a spus că declarația respectivă este o fantezie.

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu

„Deja fanteziile oamenilor merg departe rău. Probabil că lumea visează! Sexul e foarte important în viața omuluia! Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, a spus Răzvan Lucescu, la Kanal D.

Răzvan Lucescu a negat că a declarat așa ceva. Mai mult, antrenorul a subliniat că relația cu soția lui Ana Măria este acum una liberă.

„Eu, soției mele îi ofer libertate. Dacă vrea să plece de acasă și e nervoasă, să plece ! Să nu intre într-un conflict cu mine. Prima parte a căsniciei a fost de invidiat , a fost acea nebunie, apoi au urmat momente de acalmie, o perioadă mai grea. Am depășit aceasta perioadă grea și relația a devenit mai profundă, dar ne iubim cu disperare”, a mai spus antrenorul.

Răzvan Lucescu, despre accidentul soldat cu decesul unei tinere de 23 de ani

Răzvan Lucescu a mai fost întrebat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre accidentul tragic din 1991, când o tânără de 23 ani a murit, fiind izbită de autovehiculul condus – oficial – de soția antrenorului.

„Ne-a urmărit toată viața acel accident! Pe soția mea a distrus-o! Am încercat să fiu tot timpul aproape de ea, am încercat să o susțin total, să o ajut să treaca peste.

Îmi dau seama cât de cumplit a fost pentru familia care și-a pierdut copilul. Sunt lucruri pe care nu le poți repara, n-ai cum să dai timpul înapoi. Trebuie să mergi cu ele toată viața înainte”, a declarat Lucescu.