Categorii: Știri Stiri Romania

Răsturnare de situație în cazul Caracal: Dincă și-a schimbat declarația despre Luiza Melencu. Ce i-a făcut de fapt

Marți, 17 septembrie, continuă reconstituirea în cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dincă

Răsturnare de situație în cazul Caracal: Dincă și-a schimbat declarația despre Luiza Melencu

Anchetatorii refac pas cu pas răpirea Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie a acestui an.

Familia adolescentei a încercat să ajungă la Gheorghe Dincă și a făcut un adevărat circ în fața forțelor de ordine. Ca deobicei, criminalul nu a fost afectat de reacțiilor celor din jur și a fost la fel de senin și calm.

‘În privinţa fetei mele nu e niciun indiciu, aştept să vad ce zice, ce declară. Nu ştiu ce traseu pot reface anchetatorii, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea, prea multe dovezi nu sunt. De la anchetă nu mai am aşteptări, sunt convinsă că Luiza e în viaţă. Timp de trei luni, până când s-a întâmpă cu Alexandra nimeni nu a vorbit. Atunci am aflat adevărul, că fiica mea a fost traficată. Că e morată nu e niciun indiciu. Ne e foarte greu, să nu comunice nimeni cu noi, să nu ne spună nimic, mi-e greu să cred că trăim în România’, a declarat mama Luizei Melencu.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu. El a fost dus marți la Caracal pentru reconstituiri la domiciliul său, dar şi pe o stradă din municipiu, de unde ar fi luat-o pe Luiza “la ocazie” şi pe un drum din afara oraşului, unde ar fi aruncat telefonul fetei.

Mai mult de atât, Gheorghe Dincă a arătat cum a legat-o pe fată cu o curea de piele şi cum a scos-o din maşină pentru a o duce în casă.

În urma reconstituirii, Dincă și-ar fi schimbat declarațiile inițiale și ar fi recunoscut că adolescenta a fost adusă cu forța în locuința sa, și nu de bunăvoie, așa cum a afirmat în primă fază, scrie Antena 3.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?