Categorii: Meteo Știri Stiri Romania

Prognoza meteo 8 septembrie 2019: vremea se menține frumoasă pentru prima decadă a lunii septembrie

Prognoza meteo 8 septembrie 2019! Vremea se menține frumoasă pentru prima decadă a lunii septembrie iar precipitațiile vor lipsi în majoritatea țării.

Prognoza meteo 8 septembrie 2019: vremea se menține frumoasă pentru prima decadă a lunii septembrie

Temperaturile vor înregistra însă diferențe semnificative la nivelul întregii țări, raportat la maxime și minime. Vorbim de minime între 10 și 19 grade și maxime situate între 24 și 31 de grade.

Vremea va fi caldă, cu temperaturi mai ridcate în regiunile vestice şi sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în estul ţării, la deal şi la munte, unde izolat va ploua slab.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Precipitațiile se vor face simțite seara şi noaptea şi în partea de vest, unde local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud-vest, la munte la altitudini mari, dar şi de scurtă durată asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 19 grade.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?