Categorii: Meteo Știri Stiri Romania

Prognoza meteo 8 iunie 2020: vreme instabilă în toată țara

Luni, 8 iunie, meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi în toate regiunile țării, însă precipitațiile nu se lasă duse. Se vor semnala ploi în majoritatea regiunilor țării, iar cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei.

Temperatura maximă a zilei va ajunge la 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade. Valorile termice sunt mult mai mari decât se înregistrează în mod obișnuit la începutul lui iunie.

Totodată, ANM a emis și o atenționare meteo de vreme severă, valabilă de luni, 8 iunie, și până marți, 9 iunie, la ora 06.00.

Vremea va fi caldă, dar cu precipitații

Vor fi perioade de instabilitate atmosferică în regiunile vestice, nord-vestice, local în cele centrale și sudice, precum și în zonele de munte. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp.

În București, ziua va fi predominantă de nori și averse de ploaie, iar valorile minime vor fi cuprinse între 14 grade Celsius și 16 grade Celsius.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?