Categorii: Meteo Știri Stiri Romania

Prognoza meteo 29 mai 2020: vreme rece și instabilă! Care vor fi maximele zilei

Vineri, 29 mai, meteorologii au anunțat că vremea va fi rece și instabilă în majoritata regiunilor țării.

În nordul și nord-estul teritoriului, vor fi precipitații sub formă de aversă și izolat vor fi condiții de grindină și descărcări electrice.

În celelalte regiuni, înnorările vor fi mai accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local vor fi averse, căderi de grindină și frecvente descărcări electrice. Pe crestele munților, rafalele de vânt vor depăși 55… 60 km/h.

Vreme rece pentru această perioadă

De asemenea, ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp și izolat 30 l/mp.

Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

În Capitală, vremea va fi în continuare răcoroasă pentru această dată din calendar. Cerul va fi înnorat, iar după amiază vor fi averse, descărcări electrice şi posibil grindină. Temperatura maximă a zilei va fi de 21 de grade, iar cea minimă de 9 grade.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”