Categorii: Meteo Știri

Prognoza meteo 27 ianuarie 2020: vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Pentru luni, 27 ianuarie, meteorologii au anunțat că temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2020: vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Vremea va fi frumoasă pe tot teritoriul României, dar va ploua pe arii extinse în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei și în nordul Olteniei și vestul Munteniei.

La altitudini mai mari de 1500 de metri, vor cădea și lapoviță și ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8-13 grade, cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Dobrogei, iar cele minime între 3-5 grade Celsius.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

În Capitală, temperaturile rămân la fel de ridicate pentru normalul acestei perioade. Șansele de precipitații vor fi scăzute, iar temperatura medie se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?