Categorii: Știri Stiri externe

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, „moștenire de familie”

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, care se pare că i-au adus moartea la doar 36 de ani, reprezintă o „moștenire de familie”.

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, „moștenire de familie”

Speculațiile în privința morții liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au întețit ieri, după ce unele ziare internaționale din China, Japonia sau Hong Kong au scris că acesta s-ar afla în comă, în stare extrem de gravă.

Mulți dintre membrii familiei lui Kim Jong-un suferă de boli cardiovasculare, au hipertensiune și diabet.

Liderul nordcoreean ar fi cântărit, în ultimii ani, aproape 140 de kilograme, pe care le-a acumulat din cauza pasiunii sale pentru brânzeturi și vinuri. În 2014, Kim Jong-un ar fi comandat vinuri în valoare de 30 de milioane de dolari, cât și brânză Emmentaler din Elveția, iar consumul acestora și acumularea kilogramelor l-a făcut să nu mai iasă în public o perioadă lungă. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mai mult, dictatorul fumează enorm, în jur de patru pachete de țigări pe zi, scrie New York Post. În 2012, Kim s-a operat la gleznă, din cauza unui chist format de la greutatea sa prea mare. 

Foto: Shutterstock

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”