Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Prin ce a trecut Sanda Ladoși ca să devină mamă. ”Medicii ne-au spus că nu vom putea avea în mod natural copii”

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a deveni mamă. ”Medicii ne-au spus că nu vom putea avea în mod natural copii”, a mărturisit artista la un post de televiziune. Sanda Ladoși are doi copii, o fată pe nume Ioana și un băiat care se numește Bogdan,  din căsnicia cu Ștefan Tache.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. În plan personal, artista are doi copii, Ioana și Bogdan, din mariajul cu Ștefan Tache.

Despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni mamă a făcut artista dezvăluiri la postul de televiziune Antena Stars.

Prin ce a trecut Sanda Ladoși ca să devină mamă. ”Trecând prin atâtea proceduri medicale te întristezi, e greu”

Sanda Ladoși a trecut prin multe proceduri medicale pentru a avea copii. „Sunt un exemplu în a face efort în sensul ăsta și nu un efort de o lună, două, ci de ani. (…) Îmi doream (n.r. copii) și Dumnezeu vedea cât sunt de sinceră în dorința asta. (…)”, a mărturisit Sanda Ladoși în cadrul interviului pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Bogdan (n.r. fiul ei) a fost o mare surpriză pentru că medicii ne-au spus că nu vom putea avea în mod natural copii și trecând prin atâtea proceduri medicale te întristezi, e greu. (…) Așteptarea… a fost foarte greu”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

Ce a spus Sanda Ladoși despre cei doi copii ai săi

Despre cei doi copii adolescenți ai săi a făcut vedeta dezvăluiri pentru click.ro. Bogdan are 15 ani, iar Ioana 13 ani.

”Cred că este de datoria mea să îi încurajez să facă ce le place. Sunt prietenă cu amândoi și mi-aș dori să se ajute reciproc, deși acum își mai scot ochii. Mă bucur că nu sunt atrași de zona asta muzicală pentru că nu prea îmi place ceea ce văd…”, a declarat Sanda Ladoși.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?