Categorii: Știri Stiri Romania

Primul caz de reapariție a virusului în județul din România cu zero raportări în ultimele două săptămâni

Primul caz de reapariție a virusului COVID-19 a fost semnalat în județul care a avut zero raportări în ultimele două săptămâni.

Cazul de reaparație a virusului COVID-19 a fost confirmat vineri, în județul Brăila. Este vorba despre un angajat CFR, care s-a simțit rău și s-a prezentat la spitalul din Făurei, precizează Mediafax.

După ce au venit rezultatele, bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean din Brăila. Acesta este primul pacient infectat cu COVID-19 din ultimele două săptămâni al Secției de Boli Infecțioase.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Județul Brăila a fost primul din țară care săptămâna trecută a raportat zero cazuri de infectare cu COVID-19. De la începutul pandemiei de coronavirus, în Brăila au fost raportate în total 23 de cazuri. În județ nu au fost înregistrate decese provocate de coronavirus, toți pacienții fiind declarați vindecați.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?