Categorii: Știri Stiri Romania

Premieră în justiția din România: un caz de bullying, trimis în instanță

Cazul un elev bătut crunt de un coleg în sala de clasă a fost trimis în instanță. Acesta este primul dosar de bullying care ajunge pe masa judecătorilor din România.

După ce s-a adoptat recent legea care definește termenul de bullying, cazul unui elev bătut de un coleg de clasă a fost trimis în judecată.

Premieră în justiția din România

Mai mult decât atât, judecătorul a obligat școala unde a avut loc agresiunea să facă publice imaginile din acele momente. 

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Școala a încercat să găsească un motiv să nu ne dea înregistrarea, dar am ajuns în instanţă şi am obţinut-o. Apoi, pe baza acestei înregistrări, şcoala şi părinţii acelui elev sunt chemaţi în judecată şi noi le solicităm suma de 15.000 euro cu titlu de daune. În momentul de faţă, agresorul fiind minor (11 ani), nu pot fi luate măsuri din punct de vedere penal, dar protecţia Copilului ar trebui să ia măsuri”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3.

Foto: captură Antena 3

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important