Categorii: Știri Stiri externe

Popeye, bărbatul care și-a injectat ulei în brațe, a fost operat! Cum arată după ce au fost înlăturați mușchii mutanți!

Un culturist rus poreclit Popeye, care și-a injectat vaselină în brațe, a fost operat, după ce procedura i-a cauzat dureri groaznice și l-a adus la un pas de moarte. 

Kirill Tereshin este faimos pe Instagram grație mușchilor săi impresionanți. Tânărul de 23 de ani și-a injectat vaselină în brațe, iar rezultatele au fost, în aceeași măsură, vizibile și foarte periculoase. 

Popeye, bărbatul care și-a injectat ulei în brațe, a fost operat

Medicul care l-a operat a luat această decizie din motive medicale, deoarece țesutul risca să se necrozeze și să îl conducă către amputare sau chiar moarte. Bărbatului i-au fost scoase peste 1,3 kg de țesut muscular, iar banii pentru intervenția chirurgicală au fost adunați printr-o campanie de strângere de fonduri. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Deocamdată, doar 25% din cantitatea totală a mușchilor injectați a fost extrasă, iar Kirill va avea nevoie de cel puțin alte trei operații pentru a-i fi eliminată complet vaselina din brațe.

Foto: Profimedia

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat