Oana Sârbu, imagini îndrăzneţe la 51 de ani! Arată fabulos și pare că a descoperit elixirul tinereții veșnice! FOTO

17.04.2020, 14:16

Este una dintre cele apreciate actrițe de la noi, și a reușit să surprindă pe toată lumea cu un set de fotografii. Oana Sârbu s-a lăsat pozată în ipostaze senzuale, la 51 de ani.

Oana Sârbu, imagini îndrăzneţe la 51 de ani!  FOTO

Actrița celebră din ‘Liceenii’ a făcut un pas îndrăzneț și a publicat, la un moment dat, pe contul personal de Facebook o fotografie cu ea, fără sutien.

Și asta nu e tot. Oana Sârbu a mai realizat o serie de imagini cum nu credeam că este posibil să existe în portofoliul ei. Fotografiile respective fac parte dintr-o ședință foto sexy, realizată de fotograful Bogdan Botofei.

Pentru acest pictorial inedit, Oana Sârbu a purtat lenjerie intimă neagră, din dantelă, ciorapi sexy, cu portjartier, care i-au scos în evidență trupul sexy.

Nu este prima dată când vedeta se dezbracă. În anii 91′, Oana Sârbu a filmat o scenă de dragoste, alături de Ștefan Bănică Jr., în Liceenii.

De altfel, Oana Sârbu, care avea 23 de ani la vremea respectivă, a declarat de mai multe ori după episodul de nuditate din ”Liceenii Rock’n’Roll” (1991) că regretă decizia de a filma goală scenele cu pricina. “Eram o femeie măritată și a fost un moment cam neplăcut pentru fostul meu soț”, a declarat Oana la un moment dat.

citește și...