Oana Roman, adevărul despre relația cu soțul său. ‘Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul’

22.10.2020, 13:08
Oana Roman, adevărul despre relația cu soțul său. 'Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul'
Oana Roman, adevărul despre relația cu soțul său. 'Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul'

La finalul anului trecut, Oana Roman anunța că s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei! Vedeta mărturisea, chiar înainte de sărbătorile de iarnă, că relația lor nu mai funcționează.

În plus, ea nu excludea că nu vor ajunge la divorț. Iată, însă, că lucrurile s-au aranjat între timp, iar Oana Roman și Marius Elisei și-au rezolvat problemele din trecut. 

Cum decurge căsnicia Oanei Roman

Într-un interviu pentru Click!, Oana Roman a povestit care este acum relația cu tatăl fiicei sale, dar și cum a reușit să slăbească atât de mult. Fiica lui Petre Roman a explicat că a ajuns să poarte la haine cu 5 măsuri mai mici.

‘Am ales să mă duc singură la mare cu Iza pentru că am vrut să am și eu timpul meu cu ea, să văd cum e doar eu cu ea într-o vacanță și a fost foarte odihnitor și relaxant. Marius oricum avea treabă, el lucrează, trebuie să recupereze practic toată perioada în care a stat acasă. Nu e vorba de nicio stare. E vorba că a fost o perioadă foarte grea pentru toată lumea, mai puțin pentru cei care au tras tunul și s-au umplut de bani, în rest pentru majoritatea oamenilor a fost o perioadă foarte grea, atât fizic cât și psihic. Luna august a fost o luna foarte grea, proiectele merg foarte greu.

Ca orice altă relație de cuplu, cu minusuri și cu plusuri, că așa e la toată lumea. Eu, spre deosebire de alții, arăt și atunci când nu este totul roz. Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul. Nu cred că e cineva care să fie pe culmile fericirii non stop, de dimineață până seară. În toate relațiile  există plusuri și minusuri, perioade bune, perioade proaste,  coborâri și  urcușuri. Mie mi se pare normal. Din punctul ăsta de vedere eu cred că am cea mai  clasică și normală relație! Cred că 98% din populația planetei are relații așa. Sunt foarte puține cazurile în care există o relație perfectă și armonioasă și cu înțelegere 100% tot timpul. Este o relație ca oricare alta’, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Cum a slăbit atât de mult

În ultimele luni, Oana Roman a reușit să slăbească foarte mult. Acum, Oana Roman a explicat la ce tratamente recurge pentru a scăpa de grosimea nedorită.
‘Am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală cu niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri, am ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aș putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă.

În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi.

Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operațiilorpe care le-am făcut după ce am născut. Am operații în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport și să ridic greutăți, așa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic’, a mai adăugat vedeta.

citește și...