Categorii: Știri Stiri externe Viral

O tânără și-a dizolvat acidul din buze. Iubitul ei a fost șocat când a văzut-o. Femeia a ajuns să bea cu paiul

O tânără, Cleo Symes, a  încercat să-și dizolve acidul hialuronic din buze după cinci ani, însă rezultatul a fost unul dezastruos. Iubitul ei a rămas uluit când a văzut că buzele ei au devenit mai mari ca oricând. Tânăra părea desfigurată. “Nu mai vreau să am niciodată buzele mărite“.

Cleo Symes, în vârstă de 25 de ani, din Bournemouth,  a apelat la medicul estetician pentru a renunța la acidul hialuronic din buze. Femeia și-a dorit să nu fi încercat niciodată.

După o perioada de 5 ani în care femeia și-a injectat acid hialuronic în buze, a decis să revină la chipul pe care îl avea inițial, înainte de a apela la ajutorul medicului estetician.

 

Buzele i s-au umflat după ce i s-a dizolvat botox-ul

Într-un clip TikTok care a strâns peste patru milioane de vizionări, Cleo își arată buzele, șocându-l pe iubitul ei.

 “Așa arată buzele mele după dizolvarea fillerelor. Nu mai vreau să am niciodată buzele mărite. Acum se vede doar o reacție de la dizolvare și o ușoară umflătură”, a scris Cleo după ce a apelat la intervenția de dizolvare a substanței.

Femeia bea cu paiul

Cleo a împărtășit și un clip în care ea bea o cutie de Sprite dintr-un pai din cauza buzelor ei umflate.

Mai târziu, ea  a distribuit un al doilea clip în care explică că videoclipul a fost real și că buzele ei sunt acum foarte învinețite.

„Nu a fost pentru a-mi face buzele mai mari, a fost pentru a-mi face buzele mai mici”.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Pur și simplu se umflă, am avut cinci ani acid hialuronic în interiorul buzelor mele. Am avut o reacție ușoară”.

 

Bianca Drăgușanu, după ce și-a topit acidul hialuronic din buze

Bianca Drăgușanu și-a topit recent acidul hialuronic din buze. După 15 ani în care a apelat la medicul estetician, blondina a decis să își topească în totalitate acidul hialuronic din buze.

Teo Trandafir a fost surprinsă de schimbarea radicală a invitatei sale

„Ce schimbare! E mega, super, ultra bine! Jur! Pe scurt, Bianca a hotărât să își micșoreze buzele. Mie mi se pare că arată splendid. Se vede diferența enorm”, a fost reacția prezentatoarei TV.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că exagerase cu acidul hialuronic.

”Eu am lansat trendul ăsta”

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd așa, după 15 ani. Eram obișnuită crenvurștii ăia. Eu am lansat trendul ăsta. Toată lumea se ducea la estetician cu poza mea, deși toată lumea zicea că ce buze am. O să încerc să le remodelez. Voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe. Aveam atât de multă substanță băgată încât buza mea de jos se răsfrângea… Buzele mele sunt mai mici. Acum trei săptămâni mi-am făcut intervenția. (…) Mi se pare că eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. (…) Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”, a spus Bianca la Kanal D.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR