Categorii: Știri Stiri externe

O tânără, condamnată la 13 ani de închisoare după ce și-a ucis sora cu 189 de lovituri de cuțit

O tânără din Rusia a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce și-a ucis sora cu 189 de lovituri de cuțit. Îngrozitoarea crimă a avut loc acum trei ani, însă sentința a fost dată abia în urmă cu câteva zile.  

Elizabeta Dubrovina și-a ucis sora mai mică cu 189 de lovituri de cuțit. Fata de 22 de ani era geloasă pe Stefania, de 17 ani, pentru că era un fotomodel de succes și o considera mult mai frumoasă decât ea. 

O tânără și-a ucis sora cu 189 de lovituri de cuțit

Tânăra și-a plănuit în cel mai mic detaliu crima, care a avut loc în locuința iubitului Stefaniei, Alexei Fateev. Elizabeta a înjunghiat-o pe sora sa de 189 de ori, apoi i-a scos ochii, i-a tăiat urechile și degetele și i-a ciopârțit trupul. 

Iubitul fetei ucise a prins-o pe criminală în timp ce încă lovea trupul fără viață a Stefaniei și a chemat imediat poliția. 

Procesul a durat aproape trei ani, iar expertiza psihiatrică a criminalei a arătat că „suspecta a acționat violent, cu o cruzime inimaginabilă, și și-a justificat fapta spunând că nu o mai suportă pe sora ei mai mică”.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Zilele trecute, criminala a fost condamnată la 13 ani de închisoare și va fi trimisă într-o colonie a condamnaților penali.

După crimă, Elizaveta a copiat imaginea surorii ei. Și-a vopsit părul, a început să se machieze la fel și să folosească același ruj. Cele două tinere surori au crescut de mici într-un orfelinat din St Petersburg şi erau foarte apropiate, ajutându-se una pe cealaltă cu bani şi haine.

Foto: Profimedia

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR