Categorii: Știri Stiri externe

O pugilistă de doar 18 ani din Marea Britanie a murit subit

O pugilistă de doar 18 ani din Marea Britanie a murit subit. Nicola Rattray abia revenise în ring, după ce a adus pe lume o fetiță în urmă cu un an. 

Jucătoarea de box britanică revenise la antrenamentele obișnuite și se simțea foarte bine după naștere. Vinerea trecută, însă, Nicola a fost găsită moartă în propria casă. Deși cauza care i-a provocat decesul nu este cunoscută, nu este considerată o moarte suspectă, scrie The Sun. 

O pugilistă de doar 18 ani din Marea Britanie a murit subit

Apropiații sportivei sunt devastați de durere și au deschis o pagină de donații, pentru a-i asigura un viitor nepoatei lor în vârstă de niciun an.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Ea se antrena și arăta mai bine ca niciodată. Părea foarte fericită. Nu mi-a venit să cred când am auzit, a doua zi, că a murit. Sunt o familie frumoasă. E o mare tragedie”, a spus o prietenă apropiată a pugilistei.

„Toți cei care au cunoscut-o pe Nicola au știut ce fată minunată a fost. Nicola a fost foarte talentată din multe puncte de vedere, atât la box, cât și în rolul de mamă. Toți vrem ca Breigha să crească frumos și să știe cât de mult a iubit-o mama ei. Vrem să strângem bani, ca să fim siguri că Breigha are cel mai frumos viitor posibil, așa cum și-ar fi dorit mama ei”, au spus rudele tinerei. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat