Categorii: Știri Stiri Romania

O fetiță din Iași, victimă a criminalului olandez, l-a recunoscut! Copila de 11 ani a povestit terifiată ce a pățit

Olandezul Johannes Visscher, acuzat că a violat și ucis fetița de 11 ani din Gura Șuții, a mai făcut și alte victime. Criminalul a fost căutat, în 2016, de poliţia din Iaşi pentru agresiune sexuală!

O fetiță din Iași, victimă a criminalului olandez, l-a recunoscut! Copila de 11 ani a povestit terifiată ce a pățit

În trecut, o altă minoră dintr-o comună din Iași, ar fi fost agresată sexual de olandezul criminal. La vremea respectivă, fetița avea 8 ani. Se pare că aceasta a fost luată de pe stradă fix în același mod ca și Adriana Feraru.

Minora a fost batjocorită, iar mai apoi a fost lăsată în fața casei sale. Deși aveau probe, polițiștii ieșeni nu au dat nici până acum de urma agresorului.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

După ce fetița din Gura Șuții a fost omorâtă, cazul copilei din Iași a fost redeschis. Astfel, aceasta l-a recunoscut oficial pe olandezul care ar fi abuzat-o acum 3 ani.

Victima de 11 ani a analizat imagini cu mai mulți indivizi, însă l-a indicat fără ezitare pe Johannes Visscher. În iunie 2016, fetița din comuna Horlești, a fost luată de bărbat în mașina lui. A ademenit-o cu o gumă de mestecat și apoi a vrut să o ducă acasă. Pe drum, a violat-o, scrie Știrile Pro Tv.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat