Categorii: Știri Stiri Romania Viral

O fetiță a fost umilită și bătută cu mătura de propria mamă: “Te rog eu mamă, nu mai da!” Imagini șocante

Incident șocant petrecut într-o garsonieră din Brașov! O fetiță de doar șase ani a fost bătută cu bestialitate de propria mamă. Întreagă scenă a fost filmată de prietena femeii, care nu a intervenit să o scape pe biata copilă.

O fetiță a fost umilită și bătută cu mătura de propria mamă

Minora a fost bătută crunt cu o mătură. Cel care a publicat imaginile șocante pe rețelele de socializare a fost tatăl fetiței, care lucrează în străinătate și este despărțit de ceva timp de mama copilei. Autoritățile s-au sesizat și vor lua măsura împotriva mamei violente.

În imaginile cutremurătoare se vede cum femeia o lovește pe fetiță de mai multe ori cu o mătură. Deși aceasta plânge în hohote și o imploră pe mama ei să n-o mai lovească, femeia nu se lasă deloc impresionată. La final, micuța este și umilită de cea care i-a dat viață!

Mami, nu mai da, te rog’, strigă fetița cu disperare.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Mai faci? Spune-mi, mai faci? O omor.”, îi răspunde femeia, în timp ce o lovește cu mătura.

Vezi imaginile șocante, AICI. 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”