Categorii: Știri Stiri externe

O femeie pierdută pe mare a supraviețuit doar cu dulciuri

O femeie pierdută pe mare a supraviețuit doar cu dulciuri. Turista se afla în apropierea Greciei și a rezistat două zile cu proviziile din bagaje. 

Kushila Stein a ajuns în Mareea Egee vineri, cu intenția de a-și ajuta un prieten să ajungă pe un iaht din sudul Turciei. Femeia a decis să meargă cu o barcă gonflabilă către Insula Folegandros, însă curenții puternici i-au dat planurile peste cap. 

O femeie pierdută pe mare a supraviețuit doar cu dulciuri

Astfel, neozeelandeza de 45 de ani a plutit în derivă timă de 37 de ore. Din fericire, femeia avea experiență în domeniul navigației, așa că a reușit să nu se panicheze. S-a acoperit cu pungi de plastic pentru a se încălzi și a folosit o oglindă pentru a fi observată mai ușor. 

Stein avea în bagaj doar dulciuri, așa că s-a hrănit cu bomboanele, raționalizând porția, scrie BBC. Prevăzătoare, Kushila a notat numele mamei sale și datele de contact, în caz că nu ar fi supraviețuit. 

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Șase nave, un elicopter și o dronă subacvatică au plecat în căutarea turistei, care a fost găsită la 101 kilometri de țărm. Femeia a fost dusă la spital și tratată pentru deshidratare. Atunci când și-a sunat mama pentru a o anunța că este teafără, Stein i-a povestit că încă mai are o acadea dintre cele din bagaj. 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?