Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie mărturisește că s-a culcat cu 700 de bărbați. “Mă făcea să mă simt iubită”

Fosta vedetă din “The Bachelor Australia” ar fi fost în mod constant la vânătoarea de bărbați – chiar și atunci când mergea la supermarket. Femeia care s-a culcat cu 700 de bărbați spune că dependența de sex i-a afectat prieteniile. “Este singura dependență pentru că mă făcea să mă simt iubită. Iubirea este într-adevăr ceea ce îmi lipsea în viața mea.”

O femeie care s-a culcat cu 700 de bărbați, a declarat că ar fi mers în căutare de bărbați cu orice ocazie posibilă, inclusiv la supermarket.

La apogeul dependenței sale, fosta concurentă de la “The Bachelor Australia”, Belinda “Love” Rygeir, a declarat că sexul era “în mod constant” în mintea ei – chiar și atunci când își făcea cumpărăturile săptămânale, potrivit dailystar.co.uk.

O femeie care s-a culcat cu 700 de bărbați spune că dependența de sex i-a afectat prieteniile

Ea a declarat: “Făceam cumpărături și mă gândeam: “Ar fi interesat?””.

Belinda a mai spus că dependența ei i-a afectat prieteniile, deoarece, atunci când ieșea în oraș, le părăsea pe fete pentru a putea căuta cuceriri.

Belinda a început să meargă la un terapeut

Ea a spus: “Nu am fost niciodată conștientă de mine însămi. În momentul în care ieșeam în oraș, mă întrebam: “Unde este un tip sexy?””.

De-a lungul anilor, Belinda s-a culcat mai ales cu bărbați, dar s-a culcat și cu femei, ocazional. Ea credea că ideea unui bărbat dispus să își distrugă căsnicia pentru a fi cu ea era “destul de palpitantă”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Aceasta a spus că nu este mândră de acest lucru, adăugând: “Nu am fost mândră. Când lucrurile te conduc atât de rău, ești dispus să rănești alte persoane. Acesta a fost, probabil, regretul meu”.

Cu toate acestea, cel mai trist moment al Belindei a fost atunci când unul dintre iubiții ei a devenit violent cu ea, a împins-o pe scări și a închis-o în garaj. După acest incident chinuitor, Belinda a început să meargă la un terapeut care a ajutat-o să descopere rădăcina comportamentului ei compulsiv și să rezolve problema.

“Acel [incident] a fost punctul meu de cotitură. Acolo a început călătoria și a fost o transformare foarte rapidă. Odată ce te decizi [să te schimbi], se întâmplă foarte repede. Nu am știut niciodată că am avut dependență de sex până când nu mi-am vindecat trauma. Sexul este singura dependență pentru că mă făcea să mă simt iubită. Iubirea este într-adevăr ceea ce îmi lipsea în viața mea.”

După ce și-a depășit dependența, Belinda îi ajută acum pe alții să o depășească pe a lor prin intermediul taberelor de pregătire pentru relații sănătoase, unde participanții lucrează la înțelegerea defectelor de caracter și a stilurilor de relaționare.

Ea a spus: “Trebuie să vindeci durerea, să te iubești pe tine însuți, să îți înțelegi stilul de atașament și limbajul iubirii pentru a te vindeca.”

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?