Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie însărcinată a mers la o ecografie și a avut un șoc: „E copilul diavolului!”

O femeie însărcinată din Virginia, SUA, a mers la o ecografie pentru a se asigura că totul este în regulă, însă a avut parte de șocul vieții ei. Ceea ce a văzut pe monitor a uluit-o și i-a dat fiori reci pe șira spinării. 

Iyanna Carrington a mers la medic atunci când avea 24 de săptămâni de sarcină. Pentru că avea doar 17 ani, adolescenta era speriată, însă după ce a făcut o ecografie spaima sa s-a amplificat. 

În primă fază, pe ecranul aparatului a apărut chipul unei fetițe, ce părea că zâmbește, așa că viitoarea mămică a fost înduioșată. Câteva secunde mai târziu, medicul a schimbat unghiul ecografiei și pe monitor a apărut chipul unui copil ce părea venit direct din iad. Avea fața crispată, ochii păreau ieșiți din orbite și un zâmbet demonic. 

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Femeia însărcinată: „E copilul diavolului!”

„E copilul diavolului!”, și-au spus cei doi viitori părinți, șocați de-a dreptul. După ce medicul le-a explicat că imaginea este normală, având în vedere poziția copilului, tânăra și partenerul său s-au liniștit. 

„Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!”, a glumit viitoarea mamă. Aceasta a dezvăluit și că iubitul său a fost mult mai șocat de vestea că va avea o fetiță, decât de chipul demonic văzut la ecografie: „Raleek credea că va fi încă un băiat. Are deja doi”. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?