Categorii: Știri

O femeie în roșu o urmărea pe Luiza Melencu în ziua dispariției! Ce a ieșit la iveală pe camerele de supraveghere

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie a acestui an! Adolescenta de 18 ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce mergea pe stradă, fix înainte de a fi dată dispărută de către familia ei.

O femeie în roșu o urmărea pe Luiza Melencu în ziua dispariției! Ce a ieșit la iveală pe camerele de supraveghere

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fata, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, iar trupul i l-ar fi incinerat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe stradă apare o femeie în roșu, care pare că o urmărea pe Luiza Melencu. Mama fetei cere autorităților să o identifice și audieze pe această femeie suspectă.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităților să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnului procuror Vasilescu, dânsul mi-a spus că nu poate, că e o femeie oarece. Trebuie să o căutăm pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și că femeia aia i-a dat un pont lui Dincă’, a precizat mama Luizei Melencu, potrivit Antena 3.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?