Categorii: Știri Stiri Romania

O femeie de 72 de ani din Botoșani a fost răpită și violată timp de două zile

Clipe de groază pentru o femeie de 72 de ani din Botoșani. Un bărbat de 42 de ani a fost reținut după ce a răpit-o și violată timp de două zile.

O femeie de 72 de ani din Botoșani a fost răpită și violată timp de două zile

Suspectul a intrat peste victimă în casă și a luat-o cu forța în locuința lui, acolo unde a supus-o la orori greu de imaginat. Abia după două zile, fiul femeii a mers la Poliție pentru a anunța dispariția mamei sale, scrie stirileprotv.ro.

Femeia de 72 de ani a fost găsită în casa din localitatea Havârna deţinută de agresor.

Femeia de 72 de ani a fost bătută cu bestialitate

‘În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii. Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada 25-27 august a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?