Categorii: Știri Stiri externe Viral

O chelneriță din Pennsylvania a fost șocată când a primit un bacșiș de 3.000 de dolari

Un client de la un restaurant din Pennsylvania a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari pentru o notă de 13,25 dolari, spre surprinderea chelnerului său. “A spus că era implicat în criptomonede. Încerca doar să dea înapoi comunității”, a spus Jacobson. 

Eric Smith, un client din afara orașului, a achitat o notă de plată pentru masa sa, acesta fiind atât de impresionat de serviciu încât a oferitun bacșiș de 3.000 de dolari.

“Când a venit momentul să plătească nota de plată, Lambert a venit în biroul meu cu lacrimi în ochi și tremurând, declarând că un client îi lăsa un bacșiș de 3.000 de dolari pe nota de plată de 13,25 dolari”, a declarat Matt Martini, manager la Alfredo’s, într-o declarație transmisă CNN.

O chelneriță din Pennsylvania a fost șocată când a primit un bacșiș de 3.000 de dolari

Un alt manager, Zachary Jacobson, se afla și el la Alfredo’s când Smith a trecut pe acolo.

Restaurantul servește clienți din “toate categoriile sociale”, a declarat Jacobson pentru CNN. Jacobson, care lucrează la restaurantul de familie de peste un deceniu, a declarat că a trecut pe la restaurant în ziua sa liberă când Lambert a primit bacșișul generos.

“Mă bucur să văd că oamenii dau înapoi”

El l-a întrebat pe Smith despre inspirația din spatele gestului său neașteptat.

Ce a putut să cumpere această tânără cu 50 de lei dintr-un supermarket din Vama Veche: 'Să nu cumva să vreţi să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“A spus că era implicat în criptomonede. Încerca doar să dea înapoi comunității”, a spus Jacobson. “Este originar din zonă”.

Restaurantul nu primise niciodată un bacșiș atât de mare, spune Jacobson.
“Mă bucur să văd că oamenii dau înapoi”, a spus el. “Este o industrie în care este foarte greu să te implici, mai ales în timpul pandemiei.”

Clientul a scris, de asemenea, “Tips for Jesus” (Bacșiș pentru Iisus) pe chitanța cardului său de credit, într-o referire la o tendință din social media, spune Jacobson. Fraza pare să fie o referire la contul de Instagram “tipsforjesus”, care de mai mulți ani este operat de un utilizator anonim care lasă bacșișuri mari pe facturile de la restaurant.

Jacobson a adăugat că bacșișul uriaș “l-a ajutat cu adevărat” pe Lambert, care lucrează la restaurant de aproximativ doi ani.

“Este bine de știut că încă mai există oameni buni”, a spus el. “A ajutat-o foarte mult”.
El speră că povestea îi ajută pe clienți să își amintească “să fie amabili și, cu siguranță, să aibă răbdare în industria noastră”.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat