Categorii: Știri Stiri externe Viral

O chelneriță din Pennsylvania a fost șocată când a primit un bacșiș de 3.000 de dolari

Un client de la un restaurant din Pennsylvania a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari pentru o notă de 13,25 dolari, spre surprinderea chelnerului său. “A spus că era implicat în criptomonede. Încerca doar să dea înapoi comunității”, a spus Jacobson. 

Eric Smith, un client din afara orașului, a achitat o notă de plată pentru masa sa, acesta fiind atât de impresionat de serviciu încât a oferitun bacșiș de 3.000 de dolari.

“Când a venit momentul să plătească nota de plată, Lambert a venit în biroul meu cu lacrimi în ochi și tremurând, declarând că un client îi lăsa un bacșiș de 3.000 de dolari pe nota de plată de 13,25 dolari”, a declarat Matt Martini, manager la Alfredo’s, într-o declarație transmisă CNN.

O chelneriță din Pennsylvania a fost șocată când a primit un bacșiș de 3.000 de dolari

Un alt manager, Zachary Jacobson, se afla și el la Alfredo’s când Smith a trecut pe acolo.

Restaurantul servește clienți din “toate categoriile sociale”, a declarat Jacobson pentru CNN. Jacobson, care lucrează la restaurantul de familie de peste un deceniu, a declarat că a trecut pe la restaurant în ziua sa liberă când Lambert a primit bacșișul generos.

“Mă bucur să văd că oamenii dau înapoi”

El l-a întrebat pe Smith despre inspirația din spatele gestului său neașteptat.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“A spus că era implicat în criptomonede. Încerca doar să dea înapoi comunității”, a spus Jacobson. “Este originar din zonă”.

Restaurantul nu primise niciodată un bacșiș atât de mare, spune Jacobson.
“Mă bucur să văd că oamenii dau înapoi”, a spus el. “Este o industrie în care este foarte greu să te implici, mai ales în timpul pandemiei.”

Clientul a scris, de asemenea, “Tips for Jesus” (Bacșiș pentru Iisus) pe chitanța cardului său de credit, într-o referire la o tendință din social media, spune Jacobson. Fraza pare să fie o referire la contul de Instagram “tipsforjesus”, care de mai mulți ani este operat de un utilizator anonim care lasă bacșișuri mari pe facturile de la restaurant.

Jacobson a adăugat că bacșișul uriaș “l-a ajutat cu adevărat” pe Lambert, care lucrează la restaurant de aproximativ doi ani.

“Este bine de știut că încă mai există oameni buni”, a spus el. “A ajutat-o foarte mult”.
El speră că povestea îi ajută pe clienți să își amintească “să fie amabili și, cu siguranță, să aibă răbdare în industria noastră”.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important