Categorii: Știri Stiri externe

O celebră influencerită a povestit, într-o transmisie în direct pe Instagram, că a fost drogată și abuzată sexual

O celebră influencerită, Duda Martins, a povestit într-o transmisie în direct pe Instagram că a fost drogată și abuzată sexual, la Maceió, pe 29 decembrie trecut. Totul  s-ar fi produs după o întâlnire într-un bar din Praia da Ponta Verde. “Sunt pozele pe care le-a făcut doctorul. Aveam vânătăi pe piept”, spune femeia.

În transmisiunea în direct, Duda, care a devenit cunoscută după ce și-a arătat procesul de slăbire de 72 kg cu reeducare alimentară și exerciții fizice, a vorbit cu cei peste 200.000 de urmăritori, alături de avocata ei, Julia Nunes, președintele asociației AME, care găzduiește victime ale violenței.

Nunes a declarat că Eduarda îl cunoștea deja pe presupusul agresor prin internet. Ea a aranjat să-l întâlnească la barul Lopana, unul dintre cele mai aglomerate de pe malul Maceio, unde s-a simțit în siguranță.

“Sunt pozele pe care le-a făcut doctorul. Aveam vânătăi pe piept”

Duda spune că a băut trei pahare de gin cu băutură energizantă, iar întâlnirea ar fi avut loc la 14:35. Ea programase o sesiune de antrenament la 17:00 cu un prieten – care și-a exprimat îngrijorarea când nu a apărut și nu a dat semne că primește mesaje pe telefonul ei mobil.

Am doar senzația că sunt rănită. Sunt pozele pe care le-a făcut doctorul. Aveam vânătăi pe piept, era o umflătură la cap, mai am o vânătaie aici. Părțile mele intime au fost rănite. Nu eram doar drogată, ci eram total rănită. Când m-am trezit, eram pe canapeaua lui. În acel moment, nici nu mi-am dat seama că sunt fără chiloți.”

Telefonul mobil era în apartamentul agresorului

Potrivit influenceritei, aceasta și-a cerut telefonul mobil imediat ce s-a trezit. A spus că l-a lăsat în taxi. Cei doi s-au întors chiar la bar să caute telefonul. “Nu știm cât timp a petrecut trează. Când a ajuns acasă, s-a culcat pentru că era obosită”, explică avocatul. Abia după aceea, potrivit avocatului, ea și-a amintit să caute unde folosea dispozitivul locatorul computerului.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Când l-a urmărit, s-a dat seama că telefonul meu mobil era în apartamentul lui, unde stătea el. Atunci am luat legătura cu poliția”.

Duda dezvăluie că a fost văzută la Spitalul de Femei, unde a efectuat examinări toxicologice și a fost medicată. Ea a   mers la poliție pentru a încerca să-și recupereze bunurile. Potrivit acesteia, polițiștii s-au deplasat chiar la apartamentul presupusului agresor, dar un prieten a răspuns, susținând că acesta nu se află acasă și nu a autorizat intrarea pentru că nu exista mandat de percheziție și sechestru.

Avocatul Julia Nunes spune că, după aceea, a contactat un prieten pentru a returna bunurile Eduardei. Chiar și așa, ea l-a denunțat.

Potrivit avocatului său, Julia Nunes, „nu s-a făcut nimic” de către autorități pentru a-l aresta pe presupusul autor. Potrivit raportului „The Sun”, poliția a început acum cercetările în acest caz. Contul de Instagram al influencerului este momentan dezactivat.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?