Categorii: Știri Stiri externe Viral

O broască țestoasă mutantă cu două capete și șase picioare poate trăi până la 150 de ani. Cum arată cea mai faimoasă reptilă din Olanda

Este cea mai faimoasă broască țestoasă din Țările de Jos: Sorte. Animalul crescătorului de hobby Ruben van Schoor din Putten are două capete, patru picioare din față și două picioare din spate. Van Schoor este hotărât să o păstreze pe Sorte pentru el. “Nu, oamenii nu au voie să vină să privească”.

Crescătorul de broaște țestoase Ruben van Schoor a avut parte de șocul vieții sale atunci când reptila mutantă a ieșit din ou, iar acum se crede că va supraviețui 150 de ani. Inițial, Van Schoor, din Olanda, a crezut că animalul era condamnat la o viață scurtă, dar țestoasa a fost supusă unei tomografii computerizate, care a dezvăluit că ambele capete reduc șansele unei complicații medicale fatale.

O broască țestoasă mutantă cu aspect foarte înfiorător, cu două capete și șase picioare, ar putea supraviețui tuturor oamenilor care trăiesc în prezent. Potrivit crescătorului de broaște țestoase Ruben van Schoor,  are o durată de viață de aproximativ 150 de ani, potrivit dailystar.co.uk.

Ambele capete reduc șansele unei complicații medicale fatale

Vorbind despre șocul pe care l-a avut atunci când aceasta a ieșit din carapace, acesta a spus: “Este foarte ciudat. Prietena mea a văzut-o prima și a venit la mine și mi-a arătat-o. M-am gândit «Doamne, nu poate fi posibil așa ceva», așa că ne-am uitat împreună prin ouă și apoi am văzut, da, este foarte adevărat – are două capete.”

Inițial, Van Schoor, din Olanda, a crezut că animalul era condamnat la o viață scurtă, dar acum țestoasa a fost supusă unei tomografii computerizate, care a dezvăluit că ambele capete își împart organele principale, reducând șansele unei complicații medicale fatale.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Broașca țestoasă  africană cu pinteni poate trăi până la 150 de ani

Fiecare cap controlează două picioare din față și un picior din spate, ceea ce o face să se deplaseze fatal de încet în cazul în care este atacată de un prădător.
El a explicat: “M-am gândit “bine, această țestoasă va trăi câteva zile, pentru că nu este ceva obișnuit și pot apărea unele probleme. Dar acum trăiește de mai bine de două săptămâni – pare a fi o broască țestoasă sănătoasă.”

Broaștele țestoase africane cu pinteni – a treia specie de broască țestoasă ca mărime din lume – pot trăi până la 150 de ani, durata de viață obișnuită fiind de peste 70 de ani.

Aceasta înseamnă că Ruben, în vârstă de 28 de ani, ar putea fi depășit de animalul său de companie mutant.

El a spus: “Sper să găsesc pe cineva bun care să poată merge mai departe cu colecția mea, sau vor merge la o grădină zoologică. Cred că peste 100 de ani animalele sălbatice vor fi foarte rare, așa că sper ca în acest fel să putem păstra animalele în viață.”

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR