Categorii: Știri

Noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă! A lucrat la spitalul din Caracal timp de 8 ani

Noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă, criminalul cu sânge rece din Caracal. Bărbatul de 66 de ani a fost angajat al Spitalului Municipal din Caracal, unde a lucrat ca geamgiu timp de 8 ani.

Noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă!

Directorul spitalului,Marian Mitroi, a dezvăluit că și-a dat demisia în 1992, când a ales să plece la muncă în străinătate.

‘A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor și montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins’, a declarat Mitroi, scrie Digi24.

Oamenii care l-au cunoscut au spus despre el că „era un om de treabă”, dar dezordonat.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
‘Foarte puțini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, își făcea treaba. Când a venit din Italia și-a deschis un service auto și au fost la el și au fost mulțumiți. Alții zic că aceeași mizerie era ca și acum la el, că nu era ordonat nici atunci’, a mai spus directorul Spitalului Municipal Caracal
Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor, duminică, 28 iulie, că le-a ucis pe cele două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Sursa: digi24.ro

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR