Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai apară la tv. A rupt tăcerea: „În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!”

04.10.2022, 23:55
Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai apară la tv. A rupt tăcerea: „În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!”
Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai apară la tv. A rupt tăcerea: „În momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge!”

Timp de două decenii, Șerban Huidu a prezentat emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, însă din 2021, el a anunțat că va dispărea de pe micile ecrane. Deși nu mai apare la tv, fostul prezentator continuă să producă show-ul la Prima TV. 

Șerban Huidu nu vrea să mai apară la tv

După ce Mihai Găinușă a ales să plece definitiv de la „Cronica cârcotașilor”, emisiunea a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, alături de Ioana Petric. Din 2021, și Șerban Huidu a anunțat că demisionează din postura de prezentator al show-ului de la Prima TV. În prezent, Huidu este producătorul emisiunii și a dezvăluit tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă.

O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor, dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica”, a declarat Șerban Huidu pentru Ego.

Deși se știe de divergențele dintre el și fostul lui coleg, Mihai Găinușă, Şerban Huidu a ținut să precizeze că are o relație bună cu echipa lui.

„Nu țip la ei. Am eu alte lucruri pe care să mă enervez, să mă supăr, dar cu ei nu am fost nervos niciodată. Adică nu în genul de reproș sau cu jigniri. Nu așa se face treabă, mai ales că ai în față niște oameni care trebuie să livreze ceva, nu șaibe. Hai că pe șaibe mai pui presiune, dar în momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge”, a mai spus Şerban Huidu.

A încercat să se împace cu fostul lui prieten, Mihai Găinușă

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost cei care au pus bazele proiectului „Cronica Cârcotașilor”. Din păcate, cei doi prezentatori tv s-au transformat în cei mai aprigi dușmani și nu-și mai vorbesc de mai bine de 8 ani.

Conform Impact.ro, Șerban Huidu ar fi încercat să reia legătura cu Mihai Găinușă și să îl readucă în proiect, însă fără succes.

„Zero! Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronică’. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015 când, după un an de la plecarea din Cronica, când bătusem palma sa revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: Mișule, unde ești? La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.
Deși Mihai Găinușă nu vrea să se împace cu Șerban Huidu, prezentatorul a mărturisit că a lăsat în urmă conflictul cu Găinușă și este dispus să meargă mai departe.

„În vacanța de iarnă, am pregătit o nouă emisiune, total diferită de Cronica. O veți vedea în curând. Deci, nu numai că nu ne-au dat afară de la Prima TV, ne-au dat și de lucru. Nu au fost zvonuri, a fost o știre dată și neverificată.

Noi ne confruntăm în televiziune cu probleme financiare, nu de ieri de azi. Din 2014 sigur. Cei care nu se confruntă cu asta, trăiesc din banii de la moguli sau din alte cercuri de interese, nu din piața de publicitate”, a mai adăugat Șerban Huidu.

citește și...