Mihai Zmărăndescu îl desființează din nou pe tatăl său. ”Continuă să le faci oamenilor zile negre”

18.01.2022, 21:53

Mihai Zmărăndescu îl desființează din nou pe tatăl său. Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a făcut declarații despre participarea tatălui său la „Survivor România” 2022. Mihai a declarat că tatăl sau a început să își dea arama pe fată și să își arate adevăratul caracter.

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre cei 12 concurenți în noul sezon „Survivor România”, ce se va difiza anul acesta. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022, din echipa Faimoșilor.

Seria atacurilor împotriva lui Cătălin Zmărăndescu continuă. În urma cu câteva săptămâni, Mihai declara că mulți dintre participanți nu au ce căuta în cadrul competiției, iar în prezent fiul luptătorului a lansat un atac dur la adresa tatălui său.

”Cătălin Zmărăndescu și-a dat cu tesla în cap”

Totul a început după ce Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu alți participanți din competiția sportivă de la Pro TV.

Mihai Zmărăndescu a criticat comportamenul tatălui său și a subliniat că acesta își arată caracterul pe care l-a avut și cu familia sa. Mai mult, Mihai îi urează succes tatălui său și îi spune să le facă în continuare zile negre colegilor.

Mihai  Zmărăndescu: ”Continuă să le faci oamenilor zile negre”

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Însă acum, prin prisma emisiunii ”Survivor România”, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo, și-a dat cu tesla în cap, pentru că acum nu îi mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, îi știe caracterul toată țara, în momentul acesta. Pentru că l-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri pe TJ Miles și să nu recunoști că l-ai înjurat?! Toată echipa susține că l-a înjurat pe TJ Miles și el nu recunoaște.