Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Mihai Constantinescu a murit! Artistul era în spital de cinci luni

Mihai Constantinescu a murit în această stare, la cinci luni de când a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală după un stop cardio-respirator.

Deși recent au apărut informații conform cărora artistul s-ar fi simțit mai bine, astăzi Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viața, la 73 de ani. Informația a fost confirmată de Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca. Solistul s-a stins în jurul orei 19:00, din cauza unui stop cardio-respirator.

Artistul a fost internat de urgență la Terapie Intensivă în Spitalul Floreasca pe 13 mai 2019, după ce a fost găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare.

Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă. În timp ce era internat, solistul a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important