Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mihaela Borcea declară că nu este vindecată, la 12 ani de când a fost intoxicată cu mercur. ”Am învățat”

Mihaela Borcea nu s-a  vindecat în totalitate, la 12 ani de când a fost intoxicată cu mercur. Vedeta a scăpat ca prin urechile acului, după ce a descoperit că a fost infectată cu mercur. Chiar dacă s-a tratat și a cheltuit în jur de 20.000 de euro pe tratamente care promiteau vindecarea miraculoasă, totul a fost în zadar.

În urmă cu 12, viața primei soții a lui Cristi Borcea era pusă în pericol. Femeia de afaceri descoperea că în organismul ei există o cantitatea de mercur de 9 ori mai mare decât cea normală.

Recent, Mihaela Borcea a mărturisit că nici până în prezent nu este vindecată în totalitate, însă și-a schimbat regimul alimentar.

Mihaela Borcea declară că nu este vindecată, la 12 ani de când a fost intoxicată cu mercur

„Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos”, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru click.ro.

Anul trecut, Mihaela Borcea mărturisea că mai are rămășițe de mercur în corp și că urmă să facă analize amănunțite.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Mai sunt doar niște rămășițe în corpul meu”

„Săptămâna trecută am făcut o diagnoză și mai sunt doar niște rămășițe în corpul meu. Abia aștept să fac și analizele de la Viena, dar cred că am depășit fazele proaste.

Se și vede că am slăbit, că nu mai am oboseală aia din cauza căreia abia mă mai țineam pe picioare, nu mai am față de om trist și supărat, pentru că nu găseam metodele de-a mă face bine”, a declarat ea pentru OK!.

Ce simptome avea Mihaela Borcea

”Mă simţeam foarte obosită şi slăbită, aveam ameţeli şi dureri constante de cap, stări de greaţă, înţepături în zona inimii, în anumite momente din zi nici nu mă puteam ţine pe picioare. Neştiind de la bun început ce se întâmplă cu mine, neavând niciodată asemenea probleme, am pus totul pe seama unei banale răceli sau mă gândeam, în cel mai rău caz, că ar fi vorba despre oboseală cauzată de munca în exces. Nu am ştiut că se poate face analiza metalelor grele şi, când am aflat, am solicitat aşa ceva. Şi aşa am descoperit intoxicaţia”.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR