Mesajul lui Dan Cruceru pentru Elena Ionescu. ”Este una dintre puținele femei din lume care au câștigat acest trofeu”

31.05.2020, 13:05
Mesajul lui Dan Cruceru pentru Elena Ionescu.  ”Este una dintre puținele femei din lume care au câștigat acest trofeu”
Mesajul lui Dan Cruceru pentru Elena Ionescu. ”Este una dintre puținele femei din lume care au câștigat acest trofeu”

Prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, a transmis un mesaj pentru câștigătoarea competiției, cântăreața Elena Ionescu.

Pe contul său de socializare, Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, a transmis un mesaj pentru Elena Ionescu, cea care a câștigat finala competiției filmate în Republica Dominicană.

”Elena este SURVIVOR ROMÂNIA 2020. A primit cele mai multe voturi din partea publicului și este una dintre puținele femei din lume care au câștigat acest trofeu. Felicitări, Elena!

Unii te blamează, mulți, mulți alții te adoră și asta s-a văzut în vot! Dar nimeni nu știe mai bine ca tine și ca ceilalți 28 de concurenți cât este de greu la Survivor! Felicitări, #ElenaSurvivor!

P.S: Am avut și eu un susținător, cel mai mare susținător al meu, de altfel – Sophia!”, a scris Dan Cruceru în mediul online.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

Primele declarații ale Elenei Ionescu

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva.

Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc, Survivor România”, a spus Elena Ionescu după ce a fost desemnată căștigătoare la ”Survivor România”.

citește și...