Categorii: Știri

Mesaj vechi de 50 de ani, găsit de un băiat! Ce scria în scrisoarea din sticlă

Un mesaj lansat la apă acum o jumătate de secol a fost găsit recent de un băiat din Australia.

Jyah Elliot, un puști de 9 ani, se afla marți pe o plajă din Australia de Sud, atunci când a descoperit în dunele de nisip o sticlă cu un mesaj în interior. 

A doua zi, jurnaliștii de la ABC l-au găsit pe cel care a „lansat la apă” mesajul acum 50 de ani. Bărbatul se numește Paul Gilmore și avea doar 13 ani atunci când a lansat sticla în Oceanul Indian, pe 17 noiembrie 1969. Intenția sa a fost de a își găsi un prieten prin corespondență și a scris pe bilet „La 1.000 de mile est de Fremantle, în Australia de Vest. ⁣Răspundeți, vă rog”. 

Băiatul care a găsit sticla cu mesaj a trimis o scrisoare la adresa din Australia menționată, însă familia nu mai locuiește acolo de ani buni. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Sora lui Gilmore, Annie Crossland, i-a promis lui Jyah că fratele ei îi va răspunde la scrisoare, după ce va reveni din croaziera pe Marea Baltică pe care o face acum, și a declarat că acesta va fi foarte fericit că sticla aruncată de el peste bord a fost găsită. 

Paul Gilmore a lansat la apă șase sticle de la bordul TSS Fairstar, o navă pentru transportul britanicilor care emigrau în Australia.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important