Categorii: Știri Stiri Romania

Mărturii șocante ale fiicei părintelui Florin Stamate, înainte de a-și da ultima suflare

Teodora, fiica de 15 ani a părintelui Florin Stamate, a decedat în urmă cu două săptămâni, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Adolescenta suferea de cancer de mai bine de doi ani.

Mărturii șocante ale fiicei părintelui Florin Stamate, înainte de a-și da ultima suflare

Teodora știa că va muri, așa că a lăsat indicații clare despre cum își dorește să fie înmormântată. Tatăl său, părintele Florin Stamate, a mărturisit îndurerat cum i-a pregătit fiica sa pentru despărțire.

Fiica și-a dorit să fie îmbrăcată în costum popular și să fie îngropată în cimitirul mănăstirii de maici Paltin-Petru Vodă din Neamț.

Recent, preotul Stamate a făcut publice două înregistrări audio cu fiica lui, chiar înainte de a-și da ultima suflare.

‘Departe de gândul de a mă cocoța pe nedrept pe crucea suferințelor copilei mele Teodora, am fost rugat de mai multe persoane să postez două înregistrări care să folosească și să întărească pe mulți aflați în boală și necazuri. Astfel am hotărât să postez o înregistrare cu câteva din gândurile Teodorei pe care le-am înregistrat într-una din convorbirile noastre pe care le aveam în ultima vreme, cu doar 9 zile înainte de a trece la Domnul. Înregistrarea a fost făcută fără știrea ei – nu mă lăsa să o filmez, fotografiez sau să o înregistrez….dar atunci a început să spună lucruri foarte frumoase pe care m-am gândit să le păstrez pentru mine ca un testament, ca o carte deschisă a sufletului ei…

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am adăugat și cuvântul de la slujba stâlpilor- care deja circulă pe internet – și am dorit să fie ca o explicație mai detaliată la dialogul pe care l-am avut cu Teodora. Îmi cer iertare și vă spun din suflet că nu sunt vrednic de niciuna din mângâierile lui Dumnezeu așa cum nu am fost vrednic nici de acest copil minunat, ba mai mult plâng și ma gândesc că această fetiță a urcat pe Cruce datorită MULTELOR ȘI GRELELOR MELE PĂCATE. Iertați și rugați-vă pentru noi’, a fost mesajul preotului Florin Stamate.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR