Categorii: Știri

Mama Luizei Melencu, noi declaraţii despre dispariţia fiicei sale: ‘Vreau adevărul. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os’

Rudele Luizei Melencu, tânără din Caracal dispărută în luna aprilie, sunt disperate şi încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fata.

Mama Luizei Melencu, noi declaraţii despre dispariţia fiicei sale: ‘Vreau adevărul. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os’

Acestea au fost audiate marţi, după ce anchetatorii au găsit rămăşite umane într-o pădure de lângă Caracal, la indicațiile lui Gheorghe Dincă.

Georgeta Melencu, mama Luizei, nu-şi doreşte decât să afle adevărul, ţinând cont că autoritățile au refuzat să se ocupe de cazul ei, sub pretextul că fata e minoră și ”sigur a fugit cu vreun Făt-Frumos”.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Luiza Melencu și-a sunat bunicul înainte de dispariție

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, în 14 aprilie, din Caracal. Fata mergea să retragă bani de la un bancomat. Şi-a sunat bunicul în timp ce se afla încă în Caracal, i-a spus că nu a reuşit să retragă banii şi că se întoarce.

N-a ajuns în timpul estimat de bunicul său, aşa că bărbatul s-a îngrijorat. A sunat-o, dar n-a putut să o contacteze. Deşi era o zi de duminică, a anunţat Poliţia despre dispariţia nepoatei sale. A revenit şi a doua zi şi multe alte zile după, mai întâi la Dioşti, ulterior la Secţia de poliţie Coşoveni.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important