Categorii: Știri Stiri Romania

Mama lui Culiță Sterp, declarații șocante: ‘Tatăl lui m-a trădat de multe ori. A umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele’

Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri șocante despre soțul ei. Femeia a mărturisit că soțul său este este la fel de cuceritor ca și băieții lui și a călcat strâmb în repetate rânduri.

Mama lui Culiță Sterp, declarații șocante: ‘Tatăl lui m-a trădat de multe ori. A umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele’

Iancu și Culiță Sterp sunt doi frați care fac furori oriunde ar merge, însă nici tatăl lor nu se lasă mai prejos. Mama celor doi frați celebri a recunoscut că partenerul ei a fost mereu atras reprezentantele sexului frumos mai mult decât îi permite statutul de bărbat căsătorit!

‘Dacă v-aș spune viața mea, ar fi mai ceva ca la ”Din Dragoste”. Omului meu i-a plăcut să umble, iar eu mereu am iertat. Așa îmi este firea. La fel și băieții, ambii după fuste, doar așchia nu sare departe de trunchi’, a povestit Geta Sterp la ‘FanArena’.

‘Eu sunt mai mică decât soțul meu cu 10 ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la altele. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. E la fel de gagicar ca și Culiță. Noi ne iubim’, a mai adăugat aceasta.

Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?