Categorii: Știri Stiri Romania

Luis Lazarus, ironic la adresa arestării complicelui lui Gheorghe Dincă

Luiz Lazarus a fost ironic la adresa arestării complicelui lui Gheorghe Dincă. Jurnalistul le-a amintit internauților că el l-a găsit pe Ștefan Risipiceanu, chiar a doua zi după începerea perchezițiilor de la Caracal. 

După arestarea pentru 30 de zile a lui Ștefan Risipiceanu, Luiz Lazarus a răbufnit în mediul online. Ziaristul a scris pe o rețea socială că el a fost cel care l-a găsit pe complicele lui Dincă a doua zi după începerea perchezițiilor, chiar în „Casa Groazei”.

Luis Lazarus, ironic la adresa arestării complicelui lui Gheorghe Dincă

„Îmi cer scuze pentru ca am avut… din nou… dreptate! Eu l-am găsit pe Fane, prietenul lui Dincă și colocatarul din casa groazei, in ziua a doua, pe 27 iulie!”, a scris Lazarus pe Facebook. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Ei l-au arestat după patru luni! Cred ca se uita la emisiuni cu o oarecare întârziere! Ar fi bine sa știe, tovarasii procurori, ca ele, emisiunile, sunt live si le pot vedea … chiar in același timp când se difuzează! In acest mod ar putea fi mai la curent cu cazul, pe care ei de fapt, cică, îl anchetează! ?”, a mai spus jurnalistul. 

Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, ieri, la patru luni de la izbucnirea scandalului Caracal.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR