Lora retrăiește momente cumplite. “Cea mai grea zi din viața mea“

26.01.2022, 15:43

Lora retrăiește momente cumplite. Data de 26 ianuarie o face pe Lora să retrăiască o durere extrem de mare, atunci când a murit mama ei. Vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online. “Cea mai grea zi din viața mea“, a scris blondina pe Instagram.

 

Blondina a scris câteva cuvinte emoționante pe contul de Instagram, acolo unde le-a împărtășit fanilor câteva dintre trăirile ei. În fiecare an, pe data de 26 ianuarie, Lora retrăiește clipe cumplite, căci în această zi, în anul 2020, mama ei a pierdut luptă cu o boală crâncenă, cancerul.

Chiar dacă cântăreața a mai sperat la o minune, inima femeii a încetat să mai bată, iar pentru Lora au urmat clipe extrem de dificile. 

“Cea mai grea zi din viața mea“

Lora a încărcat pe Instagram un clip video în care apare alături de mama ei, folosind o aplicație prin care o imagine „prinde viață“.

In dreapta clipului, Lora a postat și un mesaj emoționant, spunând că astăzi este cea mai tristă zi din viața ei.

„2 ani mama… Și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta… 26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea“, a scris blondina pe Instagram.

Lore, despre mama ei

Lora o diviniza pe mama ei si spunea că era o femeie sensibilă, care după ce și-a pierdut soțul nu s-a mai recăsătorit.

„Mama a fost o ființă hipersensibilă. După ce a murit tata, nu și-a mai refăcut viața. L-a iubit foarte mult. Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Oameni, pe lângă faptul că erau inteligenți, erau și frumoși și talentați, amândoi au avut activități artistice, dar mai mult în vremea liceului, era perioada care era… Nu era vreo industrie în perioada aia”, a povestit artista, în podcastul lui Măruță, acum ceva timp.

citește și...