Categorii: Monden Știri Vedete Romania

La ce show și-ar dori să participe Andreea Esca. ”Poate ajutor de juriu pentru că nu aș vrea chiar pe scenă”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, a mărturisit la ce emisiunea de televiziune și-ar dori să participe.  ”Poate ajutor de juriu pentru că nu aș vrea chiar pe scenă”, a declarat binecunoscuta prezentatoare a principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Pro TV în cadrul unui interviu.

Andreea Esca a dezvăluit că există un show de televiziune la care și-ar dori să participe.

Vedeta a explicat că este vorba despre emisiunea ”Vocea României”, preferata ei.

La ce show și-ar dori să participe Andreea Esca. ”Mi-a zis că se vede că am cântat la Ateneu”

„La Vocea României, dar poate ajutor de juriu pentru că nu aș vrea chiar pe scenă, deși am cântat la Ateneul Român pe scenă. Chiar vorbeam într-o zi cu Andra, că a fost ziua ei de curând și i-am cântat „La mulți ani” la telefon și mi-a zis că se vede că am cântat la Ateneu”, a declarat Andreea Esca, citată de protv.ro.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


”Vocea României este show-ul meu preferat și, bineînțeles, Las Fierbinți, care este mai mult decât un show”, a mai spus aceasta.

Ce spunea Andreea Esca despre viața sa profesională

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR